Geschiedenis

Hoe wEBcollie onstaan is?

Lang geleden, toen een Zuivelhuis nog gewoon melkboer heette, kwam er een Schotse Collie bij ons wonen. In die tijd was het hebben van een homepage nog een onderneming en een website tja die waren alleen voor bedrijven.Lucky in Gravenallee

Zo’n homepage bij @home (nu ZIGGO) had ik gemaakt over onze collie. Daarop was van alles te lezen. Het was eigenlijk meer een virtuele spreekbeurt. Lucky – zo heette de collie – kreeg concurrentie van de bus in Twente en langzaam maar zeker ontstond er een heuse website.

De naam was snel gevonden. wEBcollie moest het worden. Tenslotte was alles begonnen met die hond. Na een flink aantal jaren met heel veel plezier aan de site te hebben gewerkt, kwam na een hele hoop gedoe een einde aan een tijdperk. wEBcollie stopte ermee.

Maar zoals zo vaak kruipt het bloed waar het niet gaan kan. En bleef ik werken aan een andere opzet. Met wisselend succes. Tot ik er helemaal niets meer aan vond. Nieuws brengen was vechten tegen Twitter en Facebook. Net als foto’s van bussen die in diverse groepen op Facebook en elders te bewonderen zijn. Zelf ging ik ook meer voor de ‘social media’ en uiteindelijk stierf wEBcollie een zachte dood.

glazen-webcollie300

 

En nu na een flinke reanimatiepoging is er weer een wEBcollie. Heel anders van opzet, en een heel andere look and feel. Het team van wEBcollie denkt dat we jullie hier weer enthousiast krijgen en we weer een schare bezoekers kunnen opbouwen.

We zien je dan ook graag met regelmaat terug om onze inspanningen te volgen.

het wEBcollie team

 

6 comments on “Geschiedenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *